effektiva maskiner möter hantverk

TJÄNSTER

GENUINT HANTVERK MÖTER EFFEKTIVA MASKINER

Hässleholms Snickeri är ett modernt snickeri som kontinuerligt förnyar sin maskinpark genom investeringar, vilket gör oss effektiva och därför prisvärda.

Våra kunniga och engagerade finsnickare kombinerar genuin hantverkskunskap med moderna precisionsmaskiner. Kärnan i vår produktion är våra CNC-maskiner; två 5-axlade CNC-fräs Biesse, en Morbidelli med Cad Cam och en automatiserad skivsåg.

Vi ritar och bereder med topsolid Cad Cam fullt ut till maskiner.

 

FEMAXLAD CNC-FRÄS

Med vår 5-axlade CNC-fräs kan vi utföra fräs-, borr- och sågmoment med stor precision, i olika typer av material. Den 5-axlade CNC-fräsen öppnar upp för oanade lösningar. Inte nog med att maskinen är snabb, den är dessutom effektiv. Bearbetningsprogrammet styrs av en CAD-ritning och alla moment sker i en enda sekvens. Fräsen byter själv verktyg under sekvensen och genomför alla moment med högsta precision och snabbhet.

Se filmen om vad vår femaxlade CNC-fräs kan göra här.

 

SKIVSÅG

Vår skivsåg är utrustad med optimeringsprogram och klarar skivor med mått upp till 3250×3250 mm.

Se filmen om vad vår skivsåg kan göra här.

 

HANTVERK

Av personalen har 4 av 6 man gesällbrev och alla har stor kunskap om möbeltillverkning och inredningssnickeri.

 

VÅRA KUNDER

Våra kunder återfinns i offentlig miljö, olika typer av företag och privatpersoner. Med specialisering på små serier och på specialsnickerier som möbler och bygg- och inredningsdetaljer har bolaget vuxit stadigt och har både kunskap och kapacitet att möta olika typer av förfrågningar.

 

SE VÅRA PRODUKTIONER I GALLERIET

Vi har ett galleri där du kan se exempel på våra referensobjekt. Här hittar du allt från specialinredningar till trappor, dörrar, möbler, entrépartier, kök, garderober med mera. Se våra referensobjekt här.